Siirry suoraan sisältöön

Tietoa meistä


BT Pihaurakointi Oy ja Rakennuspalvelu Heide Oy ovat kaksi yritystä joiden yhteistyössä hoituvat kaikki ulkotyöt niin maanrakennus kuin muutkin piharakennelmat aina kivitöistä ulkorakennuksiin.
Haluamme tarjota yli 30-vuotisen kokemuksemme ja osaamisemme luotettavasti niin yksityisten kuin yritystenkin käyttöön.

Teemme kaikki remontti- ja rakennustyöt pienistä pintaremonteista suuriin urakoihin, pihatöihin aina suunnittelusta loppusiivoukseen. Toteutamme myös toimisto- ja liiketilojen muutos ja saneerauskorjauksia.

Meillä riittää asennetta työntekemiseen ja asioiden hoitamiseen. Työt suunnitellaan aina huolellisesti asiakkaan kanssa, jotta varmistutaan asiakkaan tarpeita vastaava lopputulos. Haluamme antaa asiakkaillemme vain laatua, sillä asiakkaan tyytyväisyys on toimintamme lähtökohta. Laadukas työnjälki ja aikataulussa pysyminen on kunnia-asia.
Olipa remonttisi pieni tai suuri. hoidamme työmme takuutyönä.

Avaimet käteen palvelu

Sinun ei tarvitse huolehtia remontin eri vaiheista, sillä meillä laaja verkosto luotettavia yhteistyökumppaneita remontin joka osa alueelle niin sisä – kuin ulkotöihinkin.

Perusarvomme

Asiakastyytyväisyys on toimintamme lähtökohta (asiakas ensin)
aikataulussa pysyminen
Korkea työn laatu. luotettavuus ja huolellisen työn tekeminen
Kustannustehokkaat ratkaisut
Luotettavuus yhteistyökumppanina
Vastuullinen rakentaminen jokaisessa vaiheessa

Kuulumme tilaaja-vastuupalveluun, josta asiakkaamme voivat tarkistaa lakisääteisten
velvoitteiden voimassaolon. Toimintatapaamme kuuluu, että hoidamme sovitut asiat ja yrityksen velvoitteet ajallaan. Kiinnitämme huomiomme aina myös ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen.

Send a direct message using the form

Skateboard messenger bag affogato polaroid. Forage chia coloring book yr bushwick cliche. Drinking vinegar ennui cronut tumblr. Bitters truffaut ethical actually pok pok street art. Semiotics chia readymade asymmetrical master cleanse